Tietoa evästeiden käytöstä

Airshoppen käyttää evästeitä. Evästeiden avulla keräämme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Lisäksi käytämme evästeitä tilastointiin sekä sivuston sisällön ja toimintojen parantamiseen.

Hyväksyt evästeiden käytön siirtymällä eteenpäin sivustollamme.

Lue lisää evästeiden käytöstä

OK
About Cookies

Airshoppen Taxfree

11

Palvelua saatavilla vain englannin ja ruotsin kielelellä 26.heinäkuuta -14.elokuuta välisenä aikana.

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Thomas Cook Group ymmärtää, miten tärkeää henkilötietojesi suojaaminen on.

Tässä tietosuojakäytännössä määritellään millä perusteella käsittelemme sinulta keräämiämme tai antamiasi henkilötietoja liittyen suhteeseesi asiakkaana tai potentiaalisena asiakkaana. 

Nämä tiedot voidaan kerätä verkkosivustojemme (“sivustot”), asiakaspalvelumme, mobiilisovellustemme (“sovellukset”) tai sosiaalisen median kanaviemme kautta (jäljempänä yhdessä “palvelut”). Lue seuraavat tiedot huolellisesti.

Kun teet ostoksia tai luovutat meille henkilötietojasi muulla tavoin, voimme siirtää, tallentaa tai käsitellä tietoja alla kuvatuin tavoin. Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Älä käytä sivustoa äläkä lataa sieltä aineistoa, jos et hyväksy näitä käyttöehtoja.

Keitä tämä tietosuojakäytäntö koskee?

Tämä tietosuojakäytäntö koskee kaikkia henkilötietoja, jotka käsittelee Thomas Cook Airlines Skandinavia A/S, Airshoppen-sivuston palvelut tarjoava juridinen henkilö.

Organisaatio hallinnoi seuraavia sivustoja:

airshoppen.dk, airshoppen.se, airshoppen.no, airshoppen.fi, airshoppen.de, airshoppen.be, airshoppen.nl, airshoppen.co.uk, airshoppen.com, thomascookairlines.dk.

Minkä tyyppistä tietoa keräämme sinusta ja miksi?

Keräämme sinun ja kaikkien muiden varaukseesi sisältyvien henkilöiden henkilötietoja.  Keräämme sellaisia tietoja, jotka luovutat meille henkilökohtaisesti, jotka keräämme sinulta tai jotka tallennamme sinuun liittyen, tai jotka keräämme kolmansilta osapuolilta.

Luovuttamasi henkilötiedot

(a) Kun teet ostoksen, voimme pyytää sinulta nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Tarvitsemme nämä tiedot tilaamiesi palvelujen toimittamista varten.

(b) Jos osallistut kilpailuun tai kampanjaan, täytät kyselyn tai asiakastyytyväisyystutkimuksen tai ilmoitat palveluumme liittyvästä ongelmasta, keräämme nimesi ja tarvittavat yhteystiedot, jotta voimme tarjota sinulle parhaan asiakaspalvelun, asiakkuuskokemuksen ja asiakastyytyväisyyden.

(c) Jos otat meihin yhteyttä tehdäksesi muutoksia tai lisäyksiä lentoosi, tallennamme sähköpostisi tai muun kirjeenvaihdon järjestelmiimme, jotta saat parhaan palvelun matkallasi. Jos otat meihin yhteyttä puhelimitse, voimme kuunnella ja/tai tallentaa puhelun koulutusta ja asiakaspalvelua varten.

(d) Jos lennät maahan, jossa vaaditaan Advance Passenger Information System (APIS) -tietoja, pyydämme sinua ilmoittamaan passin tiedot ennen maahan saapumista. Keräämme nämä tiedot, koska meillä on kansainvälisen lain mukaan velvollisuus toimittaa nämä matkustajien ennakkotiedot ennen lähtöä.

Ilmoita meille mahdollisista muutoksista varmistaaksesi, että tietosi ovat ajan tasalla, oikeat ja täydelliset.

Henkilötiedot, jotka keräämme ja/tai tallennamme sinusta 

Keräämme sinusta seuraavat henkilötiedot perustuen palvelujemme aikaisempaan käyttöön ja toimintaasi sivustollamme, sosiaalisen median kanavillamme tai vuorovaikutuksessa asiakaspalvelumme kanssa:

(a) Keräämme tietoa käynneistäsi sivustoillamme ja sovelluksissa (muun muassa liikennetiedot, sijaintitiedot ja verkkolokit) silloin, kun se on tarpeen omia tarkoituksiamme tai muita tarkoituksia varten, sekä tietoa käyttämistäsi resursseista. Voimme käyttää palvelujemme hallinnointiin kolmansien osapuolten teknisiä palveluja, esim. Google Analytics.

(b) Keräämme tietoa sivuista, joilla käyt ennen tuloa sivustoomme, missä käyt sivustossamme ja miten kauan vietät kullakin sivulla.

(c) Voimme kerätä tietoa tietokoneestasi (tai mobiililaitteestasi/tabletistasi) – mukaan lukien IP-osoitteesi ja käyttöjärjestelmäsi, laitteesi sijainnin, verkkoselaimesi tyypin ja evästetunnisteet – järjestelmän hallintaa ja markkinointia varten (omaa markkinointia varten ja ulkopuolisia mainostajia varten, joille tarjoamme mainospalveluja) ja ilmoittaaksemme yhdistetyt tiedot mainostajillemme. Nämä ovat tilastollisia tietoja käyttäjiemme selauskäytöksestä ja -malleista, eikä näistä raporteista voi tunnistaa yksittäisiä käyttäjä.

Muista lähteistä saatavat henkilötiedot 

Voimme kerätä henkilötietoja kolmansilta osapuolilta, jotka keräävät tietoja sinusta puolestamme. Tähän sisältyy:

(a) Jos ilmoitat kolmannelle osapuolelle, että haluat saada mainoksia Airshoppenilta, yhteystietosi ja markkinointimieltymyksesi siirretään meille turvallisesti.

(b) Jos varaat matkasi matkanjärjestäjän kautta, tietyt varauksen kannalta merkitykselliset tiedot (nimesi, sähköpostiosoitteesi, varausnumerosi ja osoitteesi, tai mahdolliset erityistoivomuksesi) lähetetään meille, jotta voimme tarjota tilaamasi/varaamasi palvelut.

Missä säilytämme tietojasi ja kenen kanssa jaamme ne?

Henkilötietosi säilytetään omien järjestelmiemme ja palvelujemme tarjoamiseen käyttämiemme toimittajien järjestelmien yhdistelmässä. 

Kun luovutat meille henkilötietojasi, meidän on lähetettävä tietoa käsiteltäväksi ja säilytettäväksi kolmansille osapuolille esim. i) teknisille kumppaneille, jotka hallinnoivat tarjoamiamme palveluja, lentokentille ja maapalvelujen tarjoajille, jotta ne voivat toimittaa tarvitsemasi järjestelyt ja avun; ii) kolmansille osapuolille täytettyihin kyselyihin ja asiakaspalautteeseen liittyen.

Osa näistä kolmansista osapuolista sijaitsee ETA-alueen ulkopuolella. ETA-alueen ulkopuolisilta organisaatioilta ei vaadita samaa tietosuojausta kuin ETA-alueella toimivilta organisaatioilta.   Pyrimme aina välttämään tietojen siirtoa ETA-alueen ulkopuolelle ellei:

(a) henkilötietojasi ole suojattu yhdellä tai useammalla juridisella turvatoimella. Tällaisia turvatoimia voivat olla asianmukaisten valvontaviranomaisten hyväksymät vakiosopimuslausekkeet tai se, että toimittajamme ovat allekirjoittaneet asianmukaisten valvontaviranomaisten hyväksymän tietosuojaussuunnitelman (kuten Yhdysvaltain Privacy Shield plan) tai

(b) henkilötietosi on siirrettävä, jotta voimme täyttää sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan.

Jotta voisit matkustaa ulkomaille, meidän on toimitettava tiettyjä henkilötietoja mm. maahanmuutosta, rajavalvonnasta, turvallisuudesta ja terrorismintorjunnasta vastaaville viranomaisille.  Jos meidän ei tarvitse toimittaa näitä tietoja viranomaisille, voimme oman harkintamme mukaan auttaa heitä rikollisen toiminnan havaitsemisessa ja ehkäisyssä.

Voimme luovuttaa henkilötietosi muille konserniyhtiöille liiketoimintatarkoituksia varten (näitä voivat olla tietojesi tallentaminen keskeisiin/jaettuihin järjestelmiin kohdemaiden varausten hallintaa ja asiakaspalvelua varten). Tässä käytännössä konserniyhtiöt tarkoittaa tytäryhtiöitämme, emoyhtiötämme ja sen tytäryhtiöitä.

Voimme luovuttaa tietojasi kolmansille osapuolille huijausmaksujen ja -varausten havaitsemista ja ehkäisyä varten.

Miten käytämme tietojasi toimittaessamme sinulle palvelujamme?

Käytämme hallussamme olevia tietoja useilla tavoilla palvelujemme tarjoamiseksi.  Käsittelemme tietojasi joko siksi, että se on tarpeen solmimamme sopimuksen velvoitteidemme täyttämiseksi tai siksi, että se on oikeutetun etumme mukaista. 

Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme suorittaa seuraavia toimintoja, jotka ovat tarpeen solmimamme sopimuksen täyttämiseksi tai koska olet pyytänyt meitä tekemään jotain, jotta voisit solmia sopimuksen:

(a) Ostosi sisäinen hallinta ja ostosi viestiminen toimittajillemme sen varmistamiseksi, että pyytämäsi palvelut toimitetaan.

(b) Viestiminen kanssasi koskien varaustasi tai ostostasi, ml. tietojen ja asianmukaisten asiakirjojen lähettäminen.

Voimme käyttää ja käsitellä henkilötietojasi alla määritetyin tavoin, kun se on tarpeen oikeutettuihin etuihimme sisältyvien toimenpiteiden suorittamiseksi:

(1) Valmistellaksemme sinut asiakkuuskokemusta varten:

(1a) Jotta voisit halutessasi käyttää sivustomme tai sovelluksemme interaktiivisia ominaisuuksia.

(1b) Varmistaaksemme, että sivustomme, sovellustemme ja varausjärjestelmämme sisältö näytetään mahdollisimman tehokkaasti sinulle ja laitteellesi.

(1c) Ilmoittaaksemme sinulle palveluun tehdyistä muutoksista.

(2) Suojataksemme yrityksiämme taloudellisilta tappioilta:

(2a) Saatavien perintään tai luottokelpoisuuden tarkistuksiin

(2b) Maksukorttien varmistukseen (ml. Google reCAPTCHAn kaltaisten järjestelmien käyttö eräillä sivustoille huijausostosten ehkäisemiseksi).

(2c) Huijausten tai rikollisen toiminnan havaitsemiseen ja ehkäisyyn

(3) Liiketoimintamme markkinointiin ja tuotteidemme ja palvelujemme parantamiseen:

(3a) Voit kieltää ja peruuttaa markkinointiviestit, tämä vaihtoehto on kaikissa lähettämissämme markkinointiviesteissä.  Lisätietoa on kohdassa ”Milloin ja miten käytämme henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin?”.

(3b) Ottaaksemme sinuun yhteyttä, jos lähetät kyselyn sivustomme kautta mutta et tee varausta, tarkistaaksemme ilmenikö ongelma vai tarvitsetko apua varauksen teossa.

(3c) Sisäisiä tutkimuksia/analyysiä varten palvelujemme ja tuotteidemme laadun parantamiseksi ja uusien tuotteiden kehittämiseksi:

(i) Kutsumalla asiakkaita vastaamaan tutkimuksiin tai osallistumaan keskusteluryhmiin.

(ii) Käyttämällä koottuja asiakastietoja tehdäksemme tietoon perustuvia päätöksiä perustuen asiakkaiden varaus-/ostotrendeistä ja käytöksestä tehtyihin analyyseihin.

(3d) Ottamalla sinuun yhteyttä kohdennetulla mainonnalla sosiaalisen median ja muiden alustojen kautta. Voit saada mainoksia sinua koskevien tietojen perusteella, jotka me olemme toimittaneet alustalle tai koska alusta on havainnut sinulla ominaisuuksia, jotka vastaavat erittelemiämme. Lisätietoa on mainokset toimittavan alustan ohjesivuilla:

(i) Saadaksemme lisätietoa sinusta jakamalla henkilötietosi teknologiayritysten tai alustojen kanssa, jotka voivat tallentaa tietoa sinusta ja joiden tiedot vastaavat meidän tietojamme.  Me tai nämä yritykset voivat käyttää evästeitä henkilötietojesi sovittamiseen (katso myös Evästekäytännöistämme). 

(4) Potentiaalisen yritysmyynnin tai yritysoston tukemiseksi:

(4a) Jos myymme tai ostamme yrityksen tai kohteen, voimme luovuttaa henkilötietosi kyseisen yrityksen tai kohteen potentiaaliselle ostajalle tai myyjälle.

Voimme käyttää ja käsitellä henkilötietojasi alla mainituilla tavoilla, kun katsomme, että se on sinun etujesi mukaista:

(5) Avustaaksemme sinua tai varmistaaksemme, että saat apua kolmansilta osapuolilta onnettomuuden tai hätätilanteen yhteydessä.

Voimme käyttää ja käsitellä henkilötietojasi alla mainituilla tavoilla, kun meillä on suostumuksesi:

(6) Avustaaksemme sinua tai varmistaaksemme, että saat apua kolmansilta osapuolilta, jos sinulla on lääkitykseen, terveyteen tai ruokavalioon liittyviä erityistarpeita.

(7) Lähettääksemme sinulle markkinointiviestejä tuotteistamme ja palveluistamme, kun meillä on siihen suostumuksesi. Lisätietoa on kohdassa ”Milloin ja miten käytämme henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin?”.

Voimme käyttää ja käsitellä henkilötietojasi alla mainituilla tavoilla, kun meillä on juridinen velvoite tehdä niin:

(8) Riitaisuuksien ja oikeusvaateiden laatimiseksi, esittämiseksi ja puolustamiseksi. Tämä voi tarkoittaa, että otamme sinuun yhteyttä proaktiivisesti, jos meidän on ratkaistava ongelmia, joita sinulla on/on ollut varaukseen/ostoon liittyen.

Milloin ja miten käytämme henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin?

Tässä kerromme lisää markkina-aktiviteeteistamme, mm. milloin ja miten voimme ottaa sinuun yhteyttä ja miten voit peruttaa suostumuksesi markkinointiviestintään.

Jos olet tehnyt kyselyn tai ostoksen sivustollamme tai asiakaspalvelun kautta, voimme käyttää henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä lain sallimalla tavalla, ts. kirjeitse, sähköisellä viestinnällä ja/tai puhelimitse, välittääksemme tietoa ja tarjouksia liittyen tuotteisiin tai palveluihin, joita voit varata tai ostaa Thomas Cookin kautta. Teemme näin ainoastaan silloin, kun et ole peruuttanut suostumustasi tällaiseen markkinointiviestintään paikassa, johon keräämme yhteystietosi.

Jos et ole vielä tehnyt kyselyä tai ostosta, lähetämme sinulle tietoa ja tarjouksia ainoastaan sähköpostilla tai tekstiviesteillä, jos olet ilmoittanut haluavasi tällaista markkinointiviestintää, joko suoraan meidän kauttamme tai kertomalla kolmannelle osapuolelle, että haluat saada markkinointiviestintää meiltä.  

Emme lähetä yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle ilman nimenomaista lupaasi, ellei kyseessä ole liikekumppanimme, joka myötävaikuttaa Thomas Cook palvelujen ja tuotteiden toimitukseen, jotta kyseinen osapuoli voi ottaa sinuun yhteyttä tai lähettää sinulle markkinointiviestintää. 

Miten personoimme markkinointiviestintämme sinulle:

Varmistaaksemme, että markkinointiviestintämme ja mainoksemme ovat relevantteja sinulle, teemme yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa tarjotaksemme paremman kokemuksen asiakkaille ja potentiaalisille asiakkaille.

Käyttämällä uusia tekniikoita sekä mainostoimistoja ja markkinointiaktivointialustoja (joihin saattaa sisältyä Dentsu Aegis Networkin ja Converto Inc:n kaltaisia yrityksiä), voimme käyttää henkilötietojasi seuraavasti

(a) varmistaaksemme, että kaikki lähettämämme markkinointiviestintä liittyy tarjouksiin tuotteista tai palveluista, jotka luultavasti kiinnostavat sinua.

(b) räätälöidäksemme ja rekisteröidäksemme digitaalisen markkinointimme (kuten bannerimainoksemme) ja linkit markkinointikumppaneillemme kuuluvilta sivustoilta. Digitaalinen markkinointi saattaa sisältää mainontaa Thomas Cookiin liittyen tai markkinointia liittyen kolmansiin osapuoliin, joille tarjoamme mainospalveluita.

Liikekumppanimme ja mainostajaverkostomme (ml Google DoubleClick for Publishers) voivat näyttää mainoksia sivustoillemme.  Annamme kolmansien osapuolten kerätä tietoa toiminnastasi verkossa evästeiden ja muiden teknologioiden avulla. Kolmansiin osapuoliin saattaa sisältyä muita Thomas Cook -yhtiöitä tai toimittajia/liikekumppaneita, jotka keräävät tietoa silloin, kun katsot tai vuorovaikutat mainoksen kanssa sivuillamme tai ja mainostajaverkostossamme.  Keräämme evästeiden ja muiden teknologioiden avulla tietoa toiminnastasi verkossa myös silloin, kun käytät muita sivustoja, jotta voimme toimittaa markkinointipalveluja kolmansille osapuolille. Tätä teknologiaa käyttäen voimme näyttää sinulle kolmanteen osapuoleen liittyviä mainoksia muilla sivuilla perustuen sivukäynteihisi ja muuhun käyttäytymiseesi sivustossamme.

Kolmansien osapuolten keräämiä tietoja voidaan käyttää mieltymystesi ja kiinnostustesi ennustamiseen ja näihin mieltymyksiin liittyvien mainosten näyttämiseen sivustoissamme ja eri puolilla verkkoa. Lisätieto on Evästekäytännöistämme

Mitä sinun on tehtävä, jos et halua saada meiltä markkinointiviestintää:

Ymmärrämme hyvin, jos et halua saada meiltä markkinointiviestintää.  Suostumuksen tai tilauksen peruuttaminen on helppoa.

Sinulla on aina oikeus kieltää meitä käyttämästä henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin. Voit kieltää tämän käsittelyn rastimalla ”Ei markkinointia” ruudun tietojen keräämiseen käytetyissä lomakkeissa. Voit myös myöhemmin käyttää tätä oikeuttasi lähettämällä pyynnön osoitteeseen Customer Services, Airshoppen, Thomas Cook Airlines Scandinavia A/S, Hangar 276, 2791 Dragør, Denmark.

Säilyttämiimme henkilötietoihisi liittyvät oikeutesi:

GDPR-asetuksen ja Tanskan tietosuojalain mukaan sinulla on useita henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia.

Oikeus nähdä henkilötietosi

Monissa tapauksissa sinulla on oikeus nähdä tietosi.  Tämä tarkoittaa, että voit pyytää nähtäväksesi säilyttämämme henkilötiedot.  Jos suostumme lähettämään henkilötietosi sinulle tai edustajallesi, teemme sen ilmaiseksi. 

Voimme pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi ja antamaan riittävästi tietoa kanssakäymisestämme, jotta voimme löytää henkilötietosi.  Sinun on toimitettava nämä tiedot ennen kuin toimitamme kopion henkilötiedoistasi sinulle tai edustajallesi. Emme voi toimittaa kopiota henkilötiedoistasi sinulle, jos tiedot koskevat muita henkilöitä tai jos meillä on laillinen syy olla toimittamatta tietoja. 

Ota meihin yhteyttä Kuinka voit ottaa meihin yhteyttä -luvussa kuvatulla tavalla, jos haluat nähdä henkilötietosi.

Oikeus korjata ja päivittää henkilötietosi

Meille on tärkeää, että henkilötietosi ovat oikein ja käytäntöjemme ansiosta sinun on helppo tarkastaa ja korjata säilyttämämme tiedot.

Jos nimesi, osoitteesi tai sähköpostiosoitteesi vaihtuu, tai jos huomaat, että säilyttämämme tieto on virheellinen tai vanhentunut, ota yhteyttä asiakaspalveluumme täällä

Oikeus peruuttaa suostumuksesi

Jos henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on suostumuksesi (katso yllä Miten käytämme tietojasi, kun toimitamme sinulle palvelujamme?), sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.  Jos haluat peruuttaa markkinointiviestintää koskevan suostumuksesi (katso lisätietoja luvusta “Mitä teet, jos et halua saada meiltä markkinointiviestintää”), ota yhteyttä asiakaspalveluumme täällä. Huomaa: jos pyydät meitä lopettamaan tämän tiedon käsittelyn, emme ehkä pysty toimittamaan kaikkia tilaamiasi palveluja. Suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta peruutusta edeltäneen käsittelyn laillisuuteen.

Oikeutesi vastustaa henkilötietojen käsittelyä ja automaattiseen käsittelyyn perustuva päätöksentekoa

Jos henkilötietojen käsittely perustuu oikeutettuun etuumme, sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä tällaisiin tarkoituksiin lähettämällä sähköpostia tämän käytännön lopussa olevaan osoitteeseen. Ellemme pysty esittämään juridisia perusteita henkilötietojen käsittelyn jatkamiselle, keskeytämme käsittelyn vastalauseesi mukaisesti, kunnes olemme tutkineet asiaa. Jos olemme yhtä mieltä siitä, että vastalauseesi on oikeutettu sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaan, lopetamme tietojesi käsittelyn näihin tarkoituksiin. Muussa tapauksessa ilmoitamme sinulle pakottavat juridiset perusteemme käsittelyn jatkamiselle.

Oikeus poistaa henkilötietosi tai rajoittaa niiden käsittelyä

Tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi poistoa järjestelmistämme lähettämällä sähköpostia tämän käytännön lopussa olevaan osoitteeseen. Mikäli meillä ei ole juridista perustetta käsittelyn jatkamiselle ja tietojen säilyttämiselle, ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin vaatimuksesi toteuttamiseksi.

Voit myös vaatia meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä silloin, jos uskot ettei meillä ole juridista perustetta käsittelyyn, kun olet vastustanut käsittelyä ja asiaa koskevat tutkimuksemme ovat kesken tai kun olet pyytänyt meitä säilyttämään henkilötietosi, koska tarvitset niitä oikeusvaateiden laatimiseen, esittämiseen tai puolustamiseen.  Mikäli käsittelyä on rajoitettu edellä kuvatulla tavalla, henkilötietoja saa säilyttämisen lisäksi käsitellä ainoastaan sinun suostumuksellasi tai oikeusvaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi tai toisen luonnollisen tai juridisen henkilön oikeuksien suojaamiseksi. 

Oikeus siirtää tietoja

Jos henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on suostumuksesi (katso yllä Miten käytämme tietojasi, kun toimitamme sinulle palvelujamme?) tai meidän on tehtävä niin täyttääksemme sopimusvelvoitteemme, sinulla on oikeus saada henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa.

Voit myös pyytää, että lähetämme tietosi toiselle rekisterinpitäjälle, ja teemme sen, jos se on teknisesti mahdollista. Emme voi toimittaa kopiota henkilötiedoistasi sinulle, jos tiedot koskevat muita henkilöitä tai jos meillä on laillinen syy olla toimittamatta tietoja.

Kuinka voit ottaa meihin yhteyttä:

Kaikki pyynnöt koskien sisällön saatavuutta ohjataan käyttämään seuraavaa yhteydenottolomaketta: GDPR tiedustelu 
Vaihtoehtoisesti kirjallisena osoitteeseen:

Legal Dept.,

Thomas Cook Airlines Scandinavia A/S

Airshoppen 

Hangar 276

2791 Dragoer

Denmark

Kun olet lähettänyt pyynnön ja toimittanut tarvittavat tiedot (ml. henkilöllisyystodistus), alamme etsiä pyytämiäsi tietoja ja meillä on 30 päivää aikaa vastata pyyntöösi. 

Valitukset

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on valitus; pyrimme parhaamme mukaan ratkaisemaan mahdolliset ongelmasi tai huolesi. Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos oikeuksiasi on mielestäsi rikottu.

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä tähän tietosuojakäytäntöön liittyen, kirjoita Thomas Cookin Legal & Compliance -osastolle yllä olevaan osoitteeseen.

Henkilötietojen säilyttäminen:

Kun olet tehnyt meiltä ostoksen, säilytämme henkilötietosi varmistaaksemme, että voimme antaa sinulle parasta mahdollista asiakaspalvelua.  Säilytämme henkilötietosi juridisten ja kirjanpitovelvoitteiden täyttämiseksi.

Miten suojaamme henkilötietosi?

Tietojen lähettäminen Internetin yli ei ole koskaan täysin turvallista ja vaikka teemme kaiken voitavamme henkilötietojen suojaamiseksi, emme voi taata lähetettyjen tietojen täydellistä turvallisuutta. Luovutat siis henkilötietosi omalla vastuullasi. Kun olemme vastaanottaneet tietosi, ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että tietojasi säilytetään turvallisesti ja luvattoman käytön estämiseksi.  Kaikki luovuttamasi henkilötiedot tallennetaan suojatuille palvelimille.  Kaikki maksutapahtumat on salattu SSL-teknologialla.

Mitä tapahtuu, jos seuraat linkkiä meidän sivultamme kolmannen osapuolen sivustolle?

Sivuillamme saattaa olla linkkejä muille sivuille, joilla on omat tietosuojakäytäntönsä. 

Sivumme sisältävät linkkejä ja kehyksiä pääkonttorimme, toimittajiemme, mainostajiemme ja muiden kolmansien sivustoille. Voit nähdä sen, että kolmas osapuoli on mukana tilamaasi tuotteen tai palvelun toimituksessa siitä, että osapuolen nimi näkyy meidän nimemme vieressä. Jos seuraat linkkiä tai käytät näitä muita sivustoja, huomaa, että näillä sivustoilla on omat tietosuojakäytäntönsä emmekä ole vastuussa kyseisistä käytännöistä tai sivuista. Lue ensin tietosuojakäytäntö ennen kuin luovutat henkilötietoja näille verkkosivuille.

Pidätämme oikeuden päivittää tämä tietosuojakäytäntö säännöllisin välein.

JOULUKUU 2018